Spring Market!

Eindelijk weer terug naar het oude normaal EN de lente is begonnen. Hoe fijn is dat!?! Narcissen, crocussen, reuring en gezelligheid, het Westerpark komt (letterlijk en figuurlijk) weer tot bloei! Kom struinen langs de vele stands met mode/woon-accessoires, sieraden, fashion, keramiek, art, delicatessen en geniet van een hapje en drankje bij een van de food-stands! 

What else is on:

We steunen de vluchtelingen uit Oekraïne. Bij de infostand van Sunday Market kun je terecht met kleding, klein huisraad, beddengoed, pannen en speelgoed (graag wel veilig, schoon en nettjes inleveren).
Bij de stand van Sandra Nicolai kun je kinderboeken kopen, waarbij - gesteund door de gemeente - de gehele opbrengst naar de vluchtelingen van Oekraïne gaat. 

Voor de kids is de ouderwetse zweefmolen er weer en natuurlijk kunnen ze zich laten schminken bij Smoeliez of meedoen aan een workshop. 

Ook is er de hele middag de Dikke Banden Race & Bijzondere Fietsen Parade, die ook een (stapvoets) rondje over de market komen doen. Spektakel op de fiets!

Spraakmakend straattheater STILTLIFE is er met een fabelachtige, verrassende, zinderende voorstelling! Durf jij het labyrint te betreden waar een oeroud mythisch fabelwezen huist? Welke keuze maak jij in het midden van het labyrint…? “Kan ik.. Wil ik.. Mag ik..” Ga mee op innerlijk avontuur, en vervolg je weg als een veranderd mens..! (Voor de hele familie met kinderen vanaf 3 jaar)

DJ Ray met Funk & Soul

The Blues kitchen met live optredens en jam sessies van verschillende singer-songwriters

Salsa dansen bij de Mojiitoman 

Verder proeverijen, demonstraties, workshops & heel veel gezelligheid!


Zondag 3 april, 12 - 18 uur, Gratis entree.
Pazzanistraat en Kanaalpromenade, Westergas, Amsterdam.