Omdat het deze maand eindelijk zomer is, staat de Sunday Market van 4 juni in het teken van hot en tropical. In de speciale Pika Fest corner biedt de Dutch chilli community je de lekkerste hot sauces, hapjes en drankjes aan en natuurlijk spicy music. Verder is er natuurlijk funky shopping bij de vele mooie stands en veel live optredens. Het Markttheater is er met een sprankelende voorstelling en bij Music at the Westerpark treden de hele middag verschillende bands op; van jazz tot salsa.
Verder kun je je laten schminken, workshops volgen en natuurlijk genieten van  al het lekkers van de verschillende keukens en ouderwetse gezelligheid! 

Optredens:

Music at the Westerpark 
13.00 - 17.00 Hele middag live muziekoptredens van verschillende bands (programma volgt) 

Het Markttheater
Laat je piepelen bij De Piepleshow 2, de gloednieuwe, gratis, razendsnelle en schaamteloze revue-performance vol liederen, verkleedpartijen en onverwachte wendingen. Zoals altijd gaan bij Het Markttheater noodzaak en ernst hand in hand met de lach. Justin van der Veen, Sean Hauser, ensemble leden Edo Stolk, Martijn Huisman, Nora Korfker, en diverse gastspelers onderzoeken hoe de ‘kleine mens’ haar weg probeert te vinden in een complexe wereld. Tussen de marktkramen creëert het Markttheater een plek waar dialoog ontstaat, terwijl meningen kunnen botsen. Zie dat we waardige wezens zijn met eigenaardigheden en sores, zelfs in een harde wereld.
Tijden: 13.00, 14.30, 16.00. Leeftijd | 5+

Straattheater STILTLIFE
Spraakmakend straattheater STILTLIFE is er met een fabelachtige, verrassende, zinderende voorstelling! Durf jij het labyrint te betreden waar een oeroud mythisch fabelwezen huist? Welke keuze maak jij in het midden van het labyrint…? “Kan ik.. Wil ik.. Mag ik..” Ga mee op innerlijk avontuur, en vervolg je weg als een veranderd mens..!
Voor de hele familie met kinderen vanaf 3 jaar.

Zondag 4 juni, 12 - 18 uur, Gratis entree.

Westerpark, Amsterdam. 

Contact en Route

Adres: Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Route 

Adres: Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Route