Kom op 7 juli naar de Westergas om te struinen langs de vele mooie stands met bijzondere en duurzame mode/woon-accessoires, sieraden, fashion, keramiek, art, delicatessen en geniet van de live optredens onder het genot van een hapje en drankje van een van de food-stands! 

Voor de kids is de ouderwetse zweefmolen er weer en natuurlijk kunnen ze zich laten schminken bij Smoeliez of meedoen aan een workshop. 

Optredens:

Harmonieorkest Groot Excelsior en jeugdorkest Jong Excelsior uit Amsterdam West sluiten hun seizoen altijd groots af en doen dat dit keer op de Sunday Market. Groot Excelsior bestaat uit zo’n 55 blazers en slagwerkers en staat onder leiding van dirigent Michiel van Vliet. Ze spelen muziek als The Godfather Saga en Soldaat van Oranje. De meeste leden van Groot Excelsior zijn ooit begonnen in jeugdorkest Jong Excelsior dat met 96 jaar het oudste jeugdorkest van Amsterdam is. Jong Excelsior speelt deze zondag onder leiding van dirigent Douwe Nauta bekende nummers als Bohemian Rhapsody van Queen en laat het publiek meezingen met Disney klassiekers maar ook liedjes van The Beatles. Een volgende keer ook meespelen? Kijk op www.jongexcelsior.nl

Music at the Westerpark: 
Optredens van: Bigband Kosmosis, Blue Moose, Scoobaloos en The Medium Bangers. Komt dat horen en swing mee!

Markttheater De Gloed 
Deze keer staat het theater met muziek en hun eigen kraam op markt: De Markttheater Snackbar. Ze brengen met veel passie een unieke en ethische cacao op de markt, waarvan de inkomsten terugvloeien naar het maken van voorstellingen voor op de markt! Kom langs bij de kraam, drink je cacao elixirs of smoothie in de Loveseat, en luister naar de zwoele muziek van Abigaël Ama. 

DJ Ray met Funk & Soul

Salsa dansen bij de Mojiitoman 

What else is on:

Zondag 7 juli, 12 - 18 uur, Gratis entree.

Locatie: Westergas, Amsterdam

Adres: Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Route