Sunday Market is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam.

Shop till you drop and get inspired

De Sunday Market biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerp.

Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids-design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken. Gevestigde namen doen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy, alsmede andere creatives of collectors die wat moois, leuks of geks te bieden hebben. Duurzaamheid, upcycling, recycling en/of lokaal geproduceerd vinden wij een vanzelfsprekendheid en maakt deel uit van het selectieproces. 

De Sunday Market is geïnspireerd door de Londense markten als Camden, Portobello en Spitalfield, waar shoppen en creativiteit, inspireren en geïnspireerd worden hand in hand gaan. Dat mocht in Amsterdam niet ontbreken. De Sunday Market begon in 2007 in Amsterdam, eerst in Amsterdam-Oost en vanaf 2008 maandelijks bij de Westergas.