Wij raden aan zoveel mogelijk met de fiets te komen! Keep it green!

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. In de nacht rijdt bus 283 van en naar Centraal Station vanaf halte Van Limburg Stirumstraat.

Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 5 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

AUTO

Vanaf de Ring A10: pak de afslag S103/S104 (Haarlem) en rij richting Centrum via de Haarlemmerweg. Aan je linkerhand vind je Westergas.

Vanaf Schiphol: pak de A4 richting Amsterdam (ring A10) en neem afslag S103 via de Haarlemmerweg richting centrum. Aan je linkerhand vind je Westergas.

PARKEREN

Je kunt terecht bij Q-Park Westerpark aan de Van Bleiswijkstraat en bij parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein. Q-park bevindt zich op loopafstand van Westergas en is 24 uur per dag geopend. Ook parkeer je voordelig bij parkeergarage Willemspoort.

Zakelijke klanten van Westergas kunnen via Westergas waardekaarten afnemen voor Q-park Westerpark. Deze zijn tot tien dagen voor de event datum te bestellen via onze accountmanager. Q-park en andere parkeergarages zijn te vinden met onderstaande adresgegevens.

Q-Park 

Van Bleiswijkstraat 8

1051DG Amsterdam

Gelegen tegenover Westergasfabriek

Tarief: € 2,- per 33 minuten/ € 30,- per dag

Parkeergarage Willemspoort

Haarlemmer Houttuinen 549

1013GM Amsterdam

15 minuten loopafstand

Tarief: €0,50 per 7 minuten/ €47.50 per dag

Parkeergarage Bos en Lommer

Leeuwendalerweg 23B

1055JE Amsterdam

10 minuten afstand met bus 21 (uitstappen halte Westergasfabriek)

 Tarief: €3,- per uur / €13,- per dag